· 

32 m² Bali Driftwood te Rilland

De Bali Driftwood is de perfecte keuze wanneer je op voor weinig geld toch iets moois en sterks op de vloer wilt hebben. Het door Krono gefabriceerde groefloze laminaat is 7 mm dik en kent een fabrieksgarantie van maar liefs 20 jaar. Het is dan ook een vloer die we met grote regelmaat mogen leggen.

 

Basic Deal

We hebben 'm geleverd en geplaatst als Basic Deal, de deal voor de kleine portemonnee. Inbegrepen in deze deal is de Premium Black die onze parketteur als eerste is gaan plaatsen. Een hele goede dampdichte, geluidsreducerende en egaliserende ondervloer als je niet teveel eisen stelt. Daarnaast gaat met deze deal onder parketteur je vloer afwerken met standaard plinten in de kleur van het laminaat. Die mochten voor deze klusechter in het magazijn blijven. We hebben de parketteur hoge witte plinten meegegeven. Een hele mooie upgrade want zo krijgt een voordelige vloer de hoogwaardige uitstraling van een vloer van topniveau.