· 

40 m² Eurohome Villa Grande Organic Oak te Leerdam

Pure Duitse degelijkheid. Dat is wat je met de K 063 Organic Oak van het Duitse Krono in huis haalt. Net als elk andere vloer uit de Villa Grande serie is deze vloer met 8 mm geclassificeerd in de gebruiksklasse 32, dus heel goed geschikt voor zwaar gebruik. Krono geeft op deze vloeren niet voor niks 20 jaar garantie. Kenmerkend is verder dat zij voorzien zijn van 4 groeven rondom, een kliksysteem van hoge kwaliteit (1Clic 2Go Pure) en uiterst fraaie robuuste, matte decors. 

 

Premium Deal

Een vloer van een dergelijke premium kwaliteit verdient het om geplaatst te worden als Premium Deal, de deal voor de echte kenner, met laminaat van A-merken en hoogwaardige onderdelen als de premium ondervloer en plinten in de kleur van het laminaat. De opdracht bracht geen complicaties of zware uitdagingen met zich mee zodat het voor onze parketteur niet al te ingewikkeld was om een topkwaliteit vloer op te leveren. Je ziet het in alle opzichten op onderstaande foto's.