· 

84 m² Eurohome Rock Ridge Oak te Den Haag

De eerste stap voor het plaatsen van de vloer was natuurlijk het sjouwwerk. De woning betrof een appartement hetgeen betekende dat we even de lift hebben moeten bezetten om de hele vloer omhoog te brengen. Gelukkig wisten we dat allemaal van tevoren. We hadden de opdrachtgever immers geadviseerd om voor een upgrade van de ondervloer te kiezen. De Isosilence Rubberen Ondervloer die we nu eerst zijn gaan leggen is met zijn certificering voor 10db namelijk perfect voor appartementen waarin vaak - en eigenlijk wel altijd - voorwaarden van toepassing zijn op harde vloeren en mogelijke luidruchtigheid.

 

Rock Ridge Oak

Nadat we deze ondervloer hadden gelegd, zijn we aan de slag gegaan met de Rock Ridge Oak, een 7 mm kliklaminaat uit de Country-serie van het  A-merk Krono. Een laminaat 'made in Germany', dus superdegelijk, waterbestendig en met gebruiksklasse 32 goed voor langdurig gebruik. Kenmerkend voor deze vloer en andere uit de Country-serie zijn daarnaast het robuuste decor en de vier groeven rondom. Samen zorgen ze voor een schitterende landelijke uitstraling, zeker in combinatie met de bijbehorende plinten die onze parketteur met al zijn vakmanschap heel netjes heeft geplaatst. 

 

Comfort Deal

Hoewel je 'm niet direct zult terugvinden in de daarbij horende collectie hebben we deze vloer geleverd als Comfort Deal. Dat betekende dus dat de parketteur de opdrachtgever bij het afscheid nemen mocht verrassen met een gratis antraciet inloopmat. We hopen dat men hier net zoveel van zal genieten als van de hele vloer.