· 

100 m² HW8837 Eurohome New England te Diemen

Voor het plaatsen van deze vloer zijn we natuurlijk als eerste gestart met het plaatsen van de ondervloer. Omdat het hier een appartement betrof, hadden de opdrachtgever sterk geadviseerd niet de standaard ondervloer te laten leggen, maar te kiezen voor een geluiddempende ondervloer. Iets wat vaak geëist wordt door de Vereniging van Eigenaren om de (loop)geluidsoverlast van een harde vloer te beperken. De voor 10db gecertificeerde rubberen Isosilence ondervloer is daartoe perfect in staat.

 

HW8837 Eurohome New England

Nadat we dus deze ondervloer hadden gelegd, mocht de Eurohome New England uit de pakken. Een bijzonder fris eiken kleurig 8mm dik laminaat van Krono Original met een matte uitstraling en groeven aan alle zijden. Een vloer ook die dankzij de hoge vocht- en krasbestendigheid heel wat jaartjes intensief gebruik kan doorstaan. Zij is dan ook ingedeeld in gebruiksklasse 32.

 

Hoge plinten in kleur laminaat

Hierna was het de beurt aan de afwerking met de gratis meegeleverde en gemonteerde deurmat en uiteraard de plinten. Ook hier was gekozen voor een upgrade. 7cm hoge plinten in de kleur van het laminaat. Zodra alles gereed was, hebben we met de opdrachtgever een rondje gedaan ter goedkeuring, alles opgeruimd en ten slotte afscheid genomen met de overhandiging van de gratis laminaatreiniger.

 

Premium Deal

De Eurohome New England hebben we geplaatst als Premium Deal. De meest gevraagde deal voor laminaat-inclusief-leggen met leuke gratis premiums als een doorloopmat en laminaatreiniger.