· 

70 m² Visgraat Eiken Naturel Geborsteld 4v te Rotterdam

Een van de voordelen van laminaat all-inclusive is dat je niks hoeft te sjouwen. Alles wordt voor je gedaan. Het enige sjouwwerk is wellicht te zorgen voor lege ruimtes zodat onze jongens vlot hun werk kunnen doen. Als eerste zijn ze in deze woning begonnen met het plaatsen van de ondervloer. De Isosilence, een 2,8 mm dikke rubberen ondervloer die we sinds kort standaard leveren bij elke visgraat laminaat deal. Deze ondervloer biedt als extra voordeel dat zij gecertificeerd is voor 10dB, dus minder loop- en contact geluid geeft.

 

Galant serie

Vervolgens mocht de vloer uit zijn verpakking en kon het snij- en klikwerk beginnen. Alles even secuur. De Eiken Naturel Geborsteld die je terug zult vinden in Douwes Dekkers Galant serie is een 4v-visgraat laminaatvloer die voorzien is van de geavanceerde HDFClick verbinding waarmee de laminaatdelen supersterk aan elkaar worden geklikt. Daarnaast heeft men er een matte embossed registerd toplaag op aangebracht die de vloer nog meer een natuurgetrouwe uitstraling geeft. Deze vloer is geclassificeerd in de Klasse 23 hetgeen goed is voor intensief gebruik in huis en een fabrieksgarantie van maar liefs 25 jaar.

 

Op onderstaande foto's zie je met hoeveel aandacht en vakmanschap deze vloer is gelegd. De kleur is de 05092.