· 

30 m² Aqua Beton tegellaminaat te Rotterdam

De Aqua Beton is een uitstekende keuze wanneer je voor een aantrekkelijke prijs de looks van beton op de vloer wilt en pvc of keramische tegels niet ziet zitten. Een laminaat ook waar je lekker op los kunt gaan. 8 mm dik en met gebruiksklasse 32 goed voor intensief gebruik thuis. 

 

Royal Deal

Een kwaliteitsvloer als Aqua Beton zal je helaas niet terug vinden in onze veelgevraagde deals. We hebben 'm daarom geleverd en geplaatst als zogenoemde Royal Deal, de deal van exclusiviteit. Voor de ondervloer die bij deze deal hoort - de Premium Black - is gekozen die te upgraden naar 7 mm dikke groene platen. Dat is een ondervloer die nog meer zorgt voor demping van het loopgeluid en een excellente drukweerstand biedt. 

 

Vakmanschap

Onze parketteur heeft zijn vakmanschap met name laten zien in de manier waarop hij het laminaat heeft doorgelegd van de gang naar de woonkamer, maar in het bijzonder in de afwerking. Kijk op onderstaande foto's naar de in de kleur van het laminaat uitgevoerde afwerkplinten rondom de deurposten geplaatst. Dat ziet er netjes uit, net als de profielen bij de verzonken deurmat. Gratis bijgeleverd zoals het betaamt in de Royal Deal.