· 

60 m² Douwes Dekker Galant te Rotterdam

De klus begon al heel vroeg in de ochtend, rond de klok van 08:00 uur waren onze laminaatleggers al bezig met het leggen van een gecertificeerde ondervloer die de reductie van het loop- en contactgeluid moest verminderen. Nadat de ondervloer gelegd was kon het echte werk gaan beginnen, namelijk het leggen van een topkwaliteit vloer van Douwes Dekker, een 8mm dikke visgraat laminaatvloer die een 4-zijdig v-groef, onderhoudsarm en extreem slijtvast is. De 05093 Visgraat Gerookt Eiken Wit Geolied. Een hele mooie vloer voor tientallen jaren woongenot.

 

Upgrade 

Als upgrade heeft onze klant gekozen om de Douwes Dekker vloer helemaal af te maken met de moderne hoge plinten 90 x 15 voorgelakt RAL 9016. Een plint die tegenwoordig erg in de mode is en dus een prima keuze is.  

 

Extraatje 

Laminaat met het kwaliteit van Douwes Dekker maakt het voor onze leggers makkelijker om een schitterende vloer te plaatsen. Ze zijn hier dan ook zeer goed in geslaagd met een tevreden klant als gevolg. Nadat er wat foto’s zijn gemaakt van de schitterende vloer en de klant meer dan tevreden was gaven wij nog een extraatje mee namelijk, een gratis laminaatreiniger en een gratis deurmat van 90 x 120 cm.