· 

40 m² Visgraat Eiken Naturel Geborsteld te Krimpen a/d IJssel

Mocht je het nog niet weten, Douwes Dekker is misschien wel het grootste merk laminaat van eigen bodem. Een merk dat vooral bekend staat om de extreem hoge kwaliteit. Oerhollands degelijk laminaat met een ijzersterke klikverbinding. 

 

Galant

Al het visgraat laminaat van Douwes Dekker vind je terug in een en dezelfde collectie: de Galant collectie. Elke 8 mm dikke vloer in deze collectie kent 4 groeven rondom, is onderhoudsarm en extreem slijtvast. Kwaliteiten die ervoor gezorgd hebben dat deze vloeren ingedeeld zijn in klasse 23. Ze zijn perfect geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Drukke kinderen, grote honden? Geen probleem met deze vloer. Een bijzonder aspect van deze vloer tenslotte is hun register embossing. Dat is een afwerking van de toplaag waardoor de houtstructuur die je ziet is exact dezelfde als die je voelt wanneer je er met de hand overheen strijkt. Dat maakt deze vloer nog meer natuurgetrouw.

 

Upgrade

Tot ons genoegen heeft de opdrachtgever de intrinsieke kwaliteiten van deze vloer extra benadrukt door te kiezen voor een stevigere ondervloer. Geen Premium Black folie die we standaard met deze deal leveren, maar de 7 mm dikke groene platen die garant staan voor een vloer met een betere isolatie en drukweerstand plus minder loop- en contactgeluid. 

 

Gratis laminaatreiniger

Hoogwaardig laminaat maakt het voor onze parketteurs natuurlijk makkelijker om een geweldige vloer te plaatsen. Ze zijn er hier dan ook goed in geslaagd om de kwaliteiten van Douwes Dekker volledig tot uiting te laten komen, met een tevreden opdrachtgever tot gevolg. De gratis laminaatreiniger is dan een leuk extraatje.