· 

40 m² Wit Eiken Geolied Visgraat te Den Haag

Visgraat mag zich steeds meer verheugen op een almaar groeiende populariteit. Geen wonder, tegenwoordig heb je al voor een redelijk bedrag een visgraat laminaatvloer met de klasse en elegantie van een A-merk. Zeker wanneer je gekozen hebt voor een vloer van Douwes Dekker zoals hier.

 

Galant-collectie

De Wit Eiken Geolied is een 8 mm dik kliklaminaat met kloeke stroken van 85,8cm bij 14,3cm. Je vindt ‘m terug in de Galant collectie. Een van Quick-Steps bijzondere collecties van fraaie visgraat laminaatvloeren van hoge kwaliteit. Ultra slijtvast, uitstekend krasbestendig en met gebruiksklasse 23 perfect geschikt voor zeer intensief gebruik. Een groot gezin? Forse ronddartelende honden? Geen probleem voor een vloer uit Douwes Dekkers Galant-collectie.

 

Geavanceerd klikverbinding

Voor onze parketteur is het leggen van een dergelijke vloer natuurlijk zeer prettig. Vloeren uit de Galant-collectie zijn voorzien van een HDF-click verbinding. Dat is een zeer geavanceerde verbinding waarmee je heel snel een perfecte vloer kunt leggen, een vloer zonder onderlinge werking, kiertjes etc. 

 

Upgrade van de ondervloer

Daarnaast was het prettig dat de opdrachtgever de kwaliteit van de vloer extra heeft willen benadrukken door te kiezen voor een upgrade van de ondervloer.  Geen folie, maar 7mm dikke groene platen. Met een dergelijke ondervloer heb je meer drukweerstand (dus minder vering) en vooral minder rumoer van lopen en contact.

 

Gratis laminaatreiniger

Nadat alles was gelegd en de vloer geplaatst kon het project afgerond worden met het vastlijmen van de bijbehorende afwerkplinten. De echte afronding evenwel wordt gevormd door de gezamenlijke inspectie en het achterlaten van de gratis laminaatreiniger en deurmat. Gelukkig is onze parketteur niet vergeten onderstaande foto’s te maken zodat wij er mee kunnen pronken. Veel kijkplezier!