· 

30 m² Royal Diana XXL en 45 m² Bali Driftwood te Nieuwerkerk aan den IJssel

Allereerst zijn we begonnen met het leggen van de ondervloer in de grootste ruimte. De 2mm Premium Black ondervloer voldoet prima op een ondergrond van zandcement. Vervolgens zijn we de Royal Diana gaan plaatsen overeenkomstig de afgesproken legrichting. De Royal Diana XXL is een 8 mm dik rood-eiken kleurig laminaat met vier groeven rondom en de royale afmetingen van 1380 x 326 mm. Een formaat waarvoor we een nieuwe inclusief-leggen-deal in het leven hebben geroepen: de Royal Deal. Royaal toegerust met een brede keuze uit extra brede plankdelen, inclusief een gratis deurmat en laminaatreiniger.

 

Bali Driftwood

 

Nadat we klaar waren met de Royal Diana en de vloer hadden afgewerkt met de plinten in eenzelfde kleurstelling hebben we bovende andere ruimtes aangepakt. Voor deze minder intensief gebruikte ruimtes was gekozen voor de Bali Driftwood, een 7 mm dik groefloos laminaat uit onze budgetvriendelijke Basic Deal collectie, perfect voor minder belopen kamers. Met de afwerking hiervan zat de klus erop. Onderstaande beelden spreken voor zichzelf