· 

59 m² 9510 Zwarte Tegel te Bleskensgraaf

Tegellaminaat is de beste optie wanneer je wel laminaat op de vloer wilt, maar niet helemaal warm loopt voor een vloer met de uitstraling van hout. Gelukkig zie je de laatste jaren steeds meer tegelachtige decors zoals hier de 9510 Zwarte Tegel, een 8mm dik laminaat met een steenachtig decor, 5 zwartkleurige groeven per plank en een prima prijs/kwaliteitsverhouding.

 

Premium Deal

De Zwarte Tegel leveren we als laminaat-inclusief-leggen overeenkomstig de Premium Deal. Dat betekende dat onze parketteurs allereerst aan de slag zijn gegaan met de Premium ondervloer van de rol. Vervolgens mocht het laminaat uit de pakken. Het leggen hier duurde wat langer dan normaal. Logisch, met schuin lopende wanden en lastige hoekjes ben je wel een tijdje bezig. Na het plaatsen was het de beurt aan de afwerking met behulp van afwerkplinten. KIus gedaan en dus inpakken en wegwezen zou je zeggen, maar niet voordat er eerst een grondig rondje is gedaan met de opdrachtgever om te kijken of alles naar wens is. 

 

Bekijk de onderstaande foto's en oordeel zelf.