· 

55 m² Grijs Noest Eiken te Zwolle

Het leuke van dit project was dat we niet alleen het superstrakke trendy Grijs Noest Eiken mochten leggen, maar dit ook konden doen over de gehele begane grond. Samen met de opdrachtgever hebben onze parketteurs dit goed aangepakt door alle delen in de lengterichting te plaatsen. Op die manier krijg je een rustiger ogend vloerbeeld en vooral een ruimtelijk effect die de kamer groter laat lijken. 

 

Super Deal

Grijs Eik is een van de toppers van High Quality Flooring omdat het de warme uitstraling van een houten vloer combineert met een moderne look. Deze 7mm dikke laminaatplank van 138cm lang is bijna 20 cm breed en geschikt voor normaal huishoudelijk gebruik. Kortom, een vloer van superkwaliteit met 15 jaar garantie. Je vindt 'm dan ook terug in de Super Deal collectie.

 

 

Voor dit project is de deal een klein beetje aangepast door zowel aan de voor- als achterzijde een entreemat te plaatsen inclusief de daarbij horende profielen. Puik werk van onze jongens!

 

Hoewel het een donkere dag was toen we de vloer gingen plaatsen laten de foto's perfect zien dat zelfs bij een beperkte lichtval deze grijs eiken de mooiste kleurschakering vertoont. 

 

 

 

 

GE 4175C Grijs Noest Eik

€ 0,00

  • Uitverkocht