· 

63 m² 05093 Visgraat Gerookt Eiken Wit Geolied te Almere

Dat was gelukkig niet de enige reden dat de bewoners van deze woning in Almere hadden gekozen voor Visgraat Gerookt Eiken Wit Geolied. Een stijlvolle visgraat laminaatvloer, een 8mm dikke 4V-groef plank dat naast het geavanceerde HDF-kliksysteem voorzien is van matte toplaag met een voelbare structuur.  Je ziet en voelt alle nerven en lijnen van het houtmotief. De laminaatvloer heeft daardoor de robuuste uitstraling van echt hout. De garantie is al even robuust. Douwes Dekker geeft 25 jaar productgarantie. 

 

Speciale Douwes Dekker deal

De Visgraat Gerookt Eiken Wit Geolied vind je terug in de Galant collectie van Douwes Dekker®  De daarbij horende Douwes Dekker deal is inclusief een Premium Black ondervloer. Deze 2mm ondervloer biedt een goede geluidsreductie, heeft een lage warmteweerstand voor vloerverwarming en is ook vochtwerend.

 

Onze parketteurs zijn specialisten in het leggen van visgraatmotief. In deze tuinkamer met verschil in vloerniveau en ook in de smalle gang legden ze vakkundig deze visgraat laminaatvloer. Zelfs het lastig bereikbare hoekje achter de open trap werd meegenomen in dit prachtige motief. Vakwerk, al zeggen we het zelf! Daar geven we zonder enige twijfel 3 jaar leggarantie op.