· 

102 m² Concrete Cendre tegellaminaat te Ridderkerk

De Concrete Cendre is een 8 mm tegellaminaatvloer uit Spanje. Een modern betonlook design, superstrak, voor een hi-tech look en feel in je woning. Daarnaast heeft het laminaat een aantal mooie eigenschappen zoals waterafstotend en is het met gebruiksklasse 33 uitstekend geschikt voor intensief wonen. Een vloer dus waarvan je - indien professioneel gelegd - heel lang woongenot van kunt hebben. 

 

Royal XXL Deal

Omdat je de Concrete Cendre niet terugvindt in onze deal collecties zijn we speciaal voor de opdrachtgever op zoek gegaan, en hebben we er een aparte zachtgeprijsde deal voor samengesteld: de Royal XXL Tegeldeal. In de deal zit ook een upgrade verwerkt voor wat betreft de ondervloer. Geen Premium ondervloer maar groene, extra isolerende platen.

 

Het resultaat presenteren we dan ook met gepaste trots op onderstaande foto's. Superstrak en trendy, fraai voorzien van hoge, voorgelakte plinten.