· 

60 m² ICV471 Roble Ceruse te Spijkenisse

De Roble Ceruse is een superdegelijk laminaat uit de collectie van Tree Floor en Design. Dat betekent dus laminaat van de hoogste kwaliteit. Dat zie je ook aan de specificaties. De Roble Ceruse is een 12 mm dikke robuuste 4v-plank voorzien van een geavanceerd kliksysteem en een toplaag met een voelbare structuur van nerven en kwasten. Een plank die dankzij het XL-formaat van 64 cm en - vooral - de breedte van 14,3 cm in alle opzichten de authentieke uitstraling heeft van echt hout. 

 

Speciale deal

Laminaat als de Roble Ceruse komt niet in een van onze standaard deals maar wordt geleverd een speciaal voor de opdrachtgever samengestelde (Super) deal, bestaande uit de 2mm dikke Premium Black ondervloer als ook in kleur bijbehorende afwerkplinten. Uiteraard mochten onze parketeurs na het klaren van de klus de opdrachtgever verrassen met enkele leuke premium zoals de gratis laminaatreiniger als een een gratis deurmat van 90 x 120 cm.