· 

80 m² 3900 Licht Grijs Breed Eiken te Rotterdam

Met 87 pakken laminaat in de bus togen onze parketteurs naar Rotterdam voor het leggen van 80 m² Licht Grijs Breed Eiken. Een 8mm dik laminaat met een v-groef rondom voor een authentieke ervaring van hout op de vloer. Omdat deze vloer niet standaard deel uitmaakt van onze Super Deal collectie, hebben we voor de opdrachtgever een speciale aanbieding samengesteld waarop alle voordelen van de Super Deal van toepassing zijn. De gebruikelijk Comfort Ondervloer is evenwel ingeruild voor een upgrade naar geluidsarm. We hebben het dan over een 10db gecertificeerde ondervloer. De afwerking verliep geheel volgens de deal: bij de kleur behorende plinten plus een gratis schoonloopmat. Een getrouw beeld van het resultaat zie je op onderstaande foto's.