· 

39 m² Tegellaminaat XXL Negro bevel oxide 546

Op de benedenverdieping zijn we gestart met een Premium Deal van zwart tegellaminaat:  De 'Negro bevel oxide 546'. Dit is een groot formaat tegel van 1183 mm bij 601 mm met een meer dan behoorlijke waterbestendigheid, en hierdoor uitstekend geschikt voor keuken of badkamer. Voor de ondervloer is gekozen voor een upgrade in de vorm van de sterk isolerende rubberen Isosilence Sencys. Daarnaast kregen ook de plinten een upgrade naar hoge plinten in RAL 9010 kleur. Vervolgens verplaatsten de werkzaamheden zich naar boven voor het leggen van een Super Deal te weten 58 m² Steengrijs Eiken. Ook hier kwam als ondervloer de  Isosilence Sencys te liggen. De vloer werd echter niet afgewerkt met hoge plinten maar met afwerkplinten in een bijbehorende kleur en profielen voor langs de trap en deurmat. Zie de foto's ter illustratie.