· 

55 m² Desert Sand te Dordrecht

Allesbehalve een routineklus. Zo mag je deze klus wel noemen. Dat begon in de keuken. Daar moest op een 2 mm Premium Black ondervloer 9 m² Aqua Marmer vloer komen. Een 5v-groeven laminaat uit de Royal Deal collectie met een fraai marmer decor.  Iets dikker, want een keukenvloer wordt nu eenmaal zwaarder belast. De volgende ruimte waar de parketteurs aan het werk mochten was de entree van de woning. Deze werd bekleed met 11 m² 9530 Grijze Tegel uit de exclusieve PremiumDeal, een schitterend tegellaminaat. Vervolgens mocht men aan de slag in alle andere ruimtes van de woning. Op een met 10db geüpgrade ondervloer kwam 55 m² 4547 Desert Sand te liggen. Ook een uit de PremiumDeal afkomstig 4v laminaat dat terecht het predicaat topkwaliteit mag dragen. Voor de afwerking van alle vloer is gekozen voor plakplinten in de bijbehorende kleurstelling. Zie onder de resultaten van deze omvangrijke klus.