· 

87 m² 4716 Mammoet Light Oak XXL te Ridderkerk

Hard werken is wat onze jongens graag doen en voor deze klus mochten ze zich helemaal uitleven. Niet minder dan 87 m² laminaat moest er versjouwd en gelegd worden. Geen tijd te verspillen dus, want ook de ondervloer was anders dan de gebruikelijke die met een Premium Deal meekomt. Geen Premium ondervloer van de rol, maar 5 mm. dikke platen. Platen die het loopgeluid en contactgeluid tot een minimum terugbrengen en zorgen voor optimaal woonplezier op laminaat. Na deze voorbereiding was het tijd voor de Mammoet Light Oak XXL. Zoals de naam al zegt een superbrede 4v-plank van 32,6 mm met een dikte van 8 mm. De Mammoet is perfect voor intensief gebruik en heeft een voelbare houtstructuur in de matte toplaag, terwijl de breedte ervoor zorgt dat de ruimte veel groter oogt.  De kroon op het werk werden de plinten in bijpassende kleuren. Zie de foto's van de opdrachtgevers voor het puike resultaat.