· 

76 m² 7209 Liberty Oak te Leiden

Een perfecte opdracht die valt binnen de SuperDeal. Een deal waarin een zwarte comfort ondervloer standaard deel van uitmaakt, maar voor deze situatie vervangen is door een extra geluiddempende variant, te weten de Isosilence Sencys rubberen ondervloer. Met deze ondervloer heb je geen holle klanken meer van het lopen. Maximaal comfort dus. Na het plaatsen van deze ondervloer was het de beurt aan de 7209 Liberty Oak. Een bijzonder krasbestendig laminaat uit de Eurohome Country collectie, voorzien van een groef rondom en een voelbare houtstructuur. Het laminaat is 7 mm. dik, kent een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en dus goed voor lang woonplezier. De job werd voltooid door het plaatsen van de plinten in de bijbehorende kleur. Zie ook onderstaande foto's van onder andere ook de gratis deurmat.