· 

60 m² 4175 Moskou Grijs Breed Eiken in Middelburg

Onze parketteurs hadden geen enkele boodschap aan de verzengende hitte die Nederland de laatste juli-dagen lam legde. Deal is deal en sjouwen en beuken horen daar nu eenmaal bij. Eerst uiteraard het grovere werk. Een ondervloer van 7 mm groene platen. Een uitstekende keuze voor een upgrade, want daarmee breng je loopgeluid en contactgeluid terug tot het minimum en bespaar je energie door betere warmte-isolatie. Na het leggen van deze ondervloer mocht het laminaat naar binnen. De 4175 Moskou Grijs Breed Eiken is een 8 mm dikke plank met een 4v-groef dat gegarandeerd een levensduur kent van 20 jaar. Een superdegelijk laminaat in de SuperDeal dus. Met het plaatsen van hoge plinten in de kleur van het laminaat kreeg de vloer de kroon op het werk. De foto's laten vooral zien hoe mooi de parketteurs oplossingen hebben gevonden voor de lastige plekjes.