· 

49,5 m² 4660 Oklahoma City te Wijk bij Duurstede

Een fraai stukje vakwerk mochten onze jongens afleveren in het Utrechtse Wijk bij Duurstede. Met 49,5 m² 4660 Oklahoma City dwars door de ochtendfile voor het leveren van een Premium Deal. Daarvoor was gekozen voor een upgrade van de ondervloer. Groene 7 mm platen die garant staan voor een uitstekend loopcomfort en dit geluidsreductie op loopbewegingen en contact. Vervolgens kon men aan de slag met het laminaat. De 4660 Oklahoma City is een 7 mm dik laminaat met aan vier zijdes rondom een veilingkant voor het realistische effect van een heuse houten vloer. Het laminaat ziet er niet alleen fraai uit, maar is ook goed bestand tegen de hectiek van het gezinsleven. Voor de afwerking kreeg de vloer plakplinten en perfect passende kleuren. Kwaliteit in optima forma. De foto's kunnen dit getuigen.