· 

50m2 063 Organic Oak in Dordrecht

Voor dit project zijn we in Dordrecht gaan kijken bij de totstandkoming. Hier ziet u goed hoe de parketteur begonnen is met de Black Premium ondervloer. En vervolgens daaroverheen aan de slag is gegaan met de 063 Organic Oak. Een prachtige eiken vloer met brede planken die de woning groter doen lijken. Kijk in dit opzicht ook naar hoe de vloer in de lengte van het strijklicht is gelegd. Zo verander je de ruimtelijke ervaring.Uiteindelijk heeft de parketteur het geheel afgewerkt met 7cm hoge plinten in de kleur van het laminaat. Het eindresultaat? Een prachtige vloer, en een zeer tevreden opdrachtgever!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Stefan van den Hengel (zondag, 09 februari 2020 16:35)

  Goedemiddag,

  Wij hebben onlangs een woning aangeschaft. Hier willen wij 1 mogelijk 2 verdiepingen van laminaatvloer voorzien.

  Wij zagen deze vloer(organic oak) en vroegen ons af of deze ook in het basic pakket zit. (20€/m2 all in)

  Het gaat om 45m2 of 77m2. Zouden wij hier een offerte voor kunnen ontvangen? En is het mogelijk een afspraak te maken bij jullie showroom?

  Met vriendelijke groet,

  Stefan en Jiain