· 

40 m2 Mocca XXL in Spijkenisse

In Spijkenisse hebben de jongens vandaag laminaat geplaatst over een plavuizen vloer, wat één van vele mogelijkheden bij ons is! Ze zijn  begonnen met de 10 millimeter platen. Hierna is de 5501 Mocca XXL geplaatst met mooie brede planken. Tenslotte is het geheel mooi afgewerkt met hoge witte plinten. Zie onder het resultaat!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Vania (donderdag, 19 augustus 2021 15:27)

  Beste,

  Door waterschade moet een deel van mijn laminaat verwijderd en vervangen worden. Hierbij is het nodig dat een expert langs komt op locatie om een verslag te maken van de schade en mogelijke herstel en een offerte op te stellen.
  Dit is nodig voor de verzekering. Is dit mogelijk bij u?

  Ik hoor het graag.

  Met vriendelijke groet,
  Vania Moreira Varela
  0623424412