· 

70 m2 Zwart tegel laminaat 9510 in Den Haag

In Den Haag hebben de jongens vandaag zwart tegel laminaat mogen leggen. Dit is de 9510 Zwarte tegel en heeft het uiterlijk van een echte stenen vloer met een toplaag die mat is. De vloer is 8 millimeter dik en heeft een 4-zijdige v-groef. Ze begonnen met het leggen van de speciale ondervloer en tegen het einde van de dag was de vloer mooi afgewerkt met zwarte plakplinten. Prachtig!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Heineman (dinsdag, 05 mei 2020 18:54)

  En wat was de all in prijs hiervan? Ook plakplinten?

  En is alles doorgelegd zonder drempels?

  Ook hoor ik graag wat deze soort laminaat kan hebben. Ik heb 2 grote honden die door het huis heen rennen. Het laminaat wat ik nu heb en in mijn vorige huis had hebben nog nooit geen krasproblemen opgeleverd.

  Ik hoor graag van u! Het zou in Alphen aan den Rijn moeten worden gelegd.

  Uw tekst: AFGERONDE PROJECTEN · 13. december 2018
  70 m2 Zwart tegel laminaat 9510 in Den Haag
  In Den Haag hebben de jongens vandaag zwart tegel laminaat mogen leggen. Dit is de 9510 Zwarte tegel en heeft het uiterlijk van een echte stenen vloer met een toplaag die mat is. De vloer is 8 millimeter dik en heeft een 4-zijdige v-groef. Ze begonnen met het leggen van de speciale ondervloer en tegen het einde van de dag was de vloer mooi afgewerkt met zwarte plakplinten. Prachtig!

 • #2

  Hans Rath (zondag, 10 mei 2020 11:08)

  Geachte heer, mevrouw Heineman,
  Excuses voor de trage reactie. We hebben drukke dagen achter de rug. Enfin, de all-in prijs is vooral afhankelijk van de hoeveelheid vierkante meters die u nodig heeft. Woont u in een appartement, dan heeft u misschien een upgrade nodig van de ondervloer ivm geluidseisen van uw VVE. Vanzelfsprekend leggen we alles door.

  Voor de intensiteit van het gebruik, is het goed te weten welke gebruiksklasse een laminaatvloer kent. Deze heeft gebruiksklasse 23/32, dat wil zeggen, de vloer is met 8 mm. dikte sterk genoeg voor intensief gebruik door gezin en huisdieren. Uw honden kunnen er onbezorgd op ravotten. Voorts hoeft u zich geen zorgen te maken over de reiskosten van onze parketteurs. Alphen is voor ons dichtbij genoeg.

  Mogen wij u tenslotte verzoeken om uw wensen (m³ en evt. ondervloer) te mailen naar info@de-laminaatexpert.nl? Dan sturen we u asap onze offerte.

  Met vriendelijke groet,
  De Laminaat Expert