· 

Laminaat inclusief leggen

Laminaatvloeren vaak het goedkoopst als all-in: laminaat inclusief leggen

opmeten all-in laminaat met leggen en ondervloer aanbieding
Laminaat met ondervloer en plinten alles gelegd begint bij het opmeten van de vloer

Laminaat en Leggen

Kosten

Vaak worden de kosten voor een complete laminaatvloer onderschat bij het vinden van de juiste laminaatvloer aanbieding. Naast het laminaat, zal ook ondervloer, plinten en alle toebehoren aangeschaft moeten worden. Wanneer men niet beschikt over het juiste gereedschap kan de laminaatvloer beschadigd raken bij het leggen hiervan.

De kosten om alle gereedschap aan te schaffen en de uren die het inneemt om de vloer te leggen, zal waarschijnlijk niet opwegen, wanneer een professional de vloer legt met zijn gereedschap en expertise. 

 


in 1 keer goed

Wanneer men voor een all-in laminaatprijs kiest, wordt vaak de ondervloer en plinten tegen een gereduceerd tarief aangeboden. 

Meer = minder

Des te meer vierkante meters vloer men heeft, zal de all-in prijs relatief goedkoper worden. De meeste aanbieders houden een grens van 30 vierkante meter laminaat, ondervloer en plinten aan. Wanneer men meer dan 100 vierkante meters laminaatvloer nodig heeft, kan men meestal een betere prijs afdingen. Vraag dus altijd naar een extra korting op het laminaat bij grote aantallen vierkante meters. 

All-in Laminaat

Bij All-in laminaat, gaat het allemaal om de aanbieding waarbij ondervloer en laminaat samen met het leggen centraal staat. Deze actie wordt ook wel all-inclusief laminaatvloer genoemd. Vaak is het goedkoper wanneer men voor deze vorm van laminaatvloer kopen kiest, dan het laminaat en toebehoren zelf te kopen en proberen zelf te leggen. Daarnaast zal een professional een beter resultaat behalen door de laminaatvloer, met of zonder aanbieding, nauwkeurig en secuur te leggen. Conclusie: Laminaat in combinatie met leggen, met daarbij de nodige materialen, zal het goedkoopst zijn, gezien de kwaliteit van het werk.


Reactie schrijven

Commentaren: 0