LAMINAAT INCLUSIEF LEGGEN zakelijk

De Laminaat Expert is de specialist in voordelige all-inclusive laminaatvloeren. Of je nu actief bent in de onroerend goed (voor een projectontwikkelaar, makelaar of vastgoedbeheerder) of in een andere branche, wij leveren de vloer, ondervloer en plinten voor de allerlaagste prijs. En dat niet alleen, we komen ‘m ook leggen op jouw locatie. Gratis!!

aLL-IN tOTAALSERVICE

De Laminaatexpert is specialist in laminaat inclusief leggen. Dat betekent dus heel snel schakelen. Al binnen twee weken kan je jouw laminaat al op de vloer hebben liggen. Onze professionele parketteurs staan voor zekerheid, vertrouwen en maximale klanttevredenheid. Waar je ook in Nederland en België de vloer gelegd wilt hebben, onze legservice staat voor je klaar. 

Samenwerken met een en dezelfde partner

Liever niet schakelen met meerdere partijen? De Laminaat Expert is jouw vakkundige partner die 100% betrokken alles voor je uit handen neemt. Van voorbereiding tot afwerking. Met duidelijke afspraken zwart op wit zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Ons aandeel? Laminaat van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs, gratis gelegd!


  • Chat, mail of bel ons op 085 06 04 666 voor al je vragen
  • Geen onverwachte kosten achteraf: 1 duidelijke prijs zonder poespas
  • In twee minuten offerte aangevraagd
  • Binnen 24 uur een gratis offerte in je inbox!
  • Stuur een mail voor een overzicht van onze lage prijzen.