06. maart 2018
Quick-Step doet het erg goed in Nederland en dit is niet voor niets. Prachtige vloeren die ook nog eens in de top behoren qua kwaliteit en robuustheid. In Zwijndrecht hebben we onlangs 88 m2 van de prachtige Eik Natuurvernist laminaat binnen de Classic Collectie gelegd. Een karakteristieke vloer met natuurlijke tinten en kleuren.

11. november 2017
In rockanje hebben we ca. 78 m² laminaat gelegd op 2 verdiepingen. De Pool grijs eiken 2v als PremiumDeal. Een karakteristieke vloer met heel veel kleurtinten.

07. november 2017
Voor een leuke klant uit 's-Gravendeel hebben wij de mooie Impressive Zachte Eik Licht van Quick·Step compleet geleverd en gelegd. Inclusief hoge koloniale plinten..

03. november 2017
Voor onze klant in Breukelen hebben we vandaag een complete laminaatvloer opgelegd met hoge Barok Sfeerplinten. De klant heeft gekozen voor de Rustiek Eiken 2v laminaat en 150mm hoge Barokplinten. Eindresultaat: Prachtig!

27. oktober 2017
Topkwaliteit Premium Laminaatvloer voor de laagste prijs! De Zand Eiken 2v, een erg gewilde vloer, compleet gelegd en afgewerkt met plakplinten. Zie het resultaat..

13. oktober 2017
All-in Douwes Dekker Robuust Lichtgrijs Mat Geolied 4V en 9mm dik. Dit laminaat is extra breed en 2,20m lang! Prachtige resultaat. De kwaliteit en tijdloze design zijn goed voor de komende 25 jaar.

09. oktober 2017
In Leiden hebben we een laminaatvloer van 30m² opgeleverd als SuperDeal aanbieding. Laminaat + ondervloer + plinten + levering + professioneel leggen voor maar €24,95 p/m² !

06. oktober 2017
Laat uw vloer door de expert in laminaat en plinten doen: De Laminaatexpert. Afgelopen weekend hebben wij voor een klant in Barendrecht Quick-Step laminaat mogen leveren en leggen met daarnaast hoge witte eigentijdse sfeerplinten. Het resultaat: verbluffend mooi!

05. oktober 2017
Voor een klant in Barendrecht hebben wij de Douwes Dekker Robuust eiken naturel mat geolied 24,3 cm breed en 2,20 meter lange planken gelegd. Uiteraard van topkwaliteit met zijn 9mm dikte. Aangezien dit decor een uitloopmodel van Douwes Dekker is, was het laminaat bij ons in de aanbieding: PremiumDeal All-in

29. september 2017
Voor NTS Computers Technology BV in Rotterdam hebben wij de Douwes Dekker Welkom Noten Grijs Geolied 2V mogen leggen. Een mooie vloer met rustgevende kleuren en patronen.

Meer weergeven