Over ons

De Laminaatexpert | Sinds 2007

 

De Laminaatexpert is een jong bedrijf gespecialiseerd in het aanbieden van laminaatvloeren. Van losse verkoop tot all-in laminaat. Door de jaren heen zijn wij vooral gespecialiseerd in het plaatsen van laminaatvloeren. Onze experts in eigen huis weten zelfs op de moeilijkste plekken exact hoe het laminaat gelegd dient te worden. Door trainingen en jarenlange ervaring hebben onze vakmensen alles in huis om dit prachtige product naar alle wensen van de klant op te leveren.Klanten

In de afgelopen jaren hebben we door heel Nederland al meer dan 5000 laminaatvloeren mogen leveren en plaatsen. We hebben als bedrijf een enorme groei meegemaakt door de lage internetprijzen, hoge service en grootste expertise op laminaatgebied. Van kantoorgebouwen tot winkels en verandas: Wij hebben overal laminaatvloeren geplaatst.

 

Onze naam houden we graag eer aan. 


Onze klanten hebben ons in 2016 beoordeeld met een 9,4


Visie

Wij geloven zo sterk in onze kwaliteiten dat we een hele simpele visie hebben: "Wij gaan pas weg wanneer de klant 100% tevreden is, PUNT."

Wij staan 100% achter deze visie en deze visie heeft ons de afgelopen 10 jaar heel ver gebracht. We hebben een sterke reputatie opgebouwd en onze klanten weten dat zij kwaliteit en zekerheid krijgen voor hun geld. 

In de toekomst willen wij ons ook gaan richten in het bieden van cursussen en trainingen op gebied van laminaat en laminaat leggen. 


Awards

In 2016/2017 zijn we uitgeroepen tot de voordeligste laminaat all-in bedrijf van Nederland. Hier zijn we dan ook trots op. We houden de geleverde kwaliteit hoog en de prijzen zo laag mogelijk.

Dit kunnen we alleen doen door op geen dure showrooms te hebben en vooral op internet te adverteren. 


Beker met winnaar van de goedkoopste laminaat inclusief leggen prijs
Winnaar 2016/2017