· 

120 m² CL473 Oak Nature Grey Mix te Heythuysen

Het zware werk voor deze klus begint al in het magazijn. Daar worden alle bestelling verwerkt en compleet ingeladen zodat de parketteur in alle vroegte probleemloos op weg kan naar de plaats van bestemming. Hij zal natuurlijk wel de vloer moeten uitladen, maar daarna kan hij vrolijk aan de slag. Eerst met de ondervloer. Daar was hier gekozen voor een andere ondervloer dan die standaard met de Comfort Deal wordt meegeleverd. Vijf millimeter dikke door het TNO/TÜV geteste platen voor nog minder loop- en contactgeluid. 

 

CL473 Oak Nature Grey

De CL473 hebben we nog niet zo lang geleden in onze Comfort Deal collectie opgenomen. Een prachtige vloer uit de keuken van Classen, de Duitse fabrikant van hoogwaardig laminaatvloeren. Zeven millimeter dik is deze 4V-vloer met vloerdelen van 19,4 x 128 cm. Zij zijn elk voorzien van zeer levendig ogend decor en een gepatenteerd Megaloc klik-systeem. Dit systeem maakt het leggen niet alleen prettiger maar zorgt ook voor een solide gevoel onder je voeten.

 

Afwerking

Na vele uren plaatsen van de 120m² mochten ook de plinten uit de auto. Ook hiervoor is gekozen om de deal te upgraden. We hebben langs de muren hoge  plinten (stijl: Modern) gemonteerd en rondom de deurposten afwerkplinten aangebracht. Allebei in exact de kleur van het laminaat.  Daarnaast hebben we de gratis meegeleverde deurmat van 120 x 90 cm geïnstalleerd

 

Geniet onder van de vele foto's die hier na afloop zijn gemaakt.

Reactie schrijven

Commentaren: 0